Το DNA ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος στο Oprah Winfrey Show

Το DNA ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος στο Oprah Winfrey Show

Οι νέες δυνατότητες που δίνουν οι πρωτοποριακές τεχνολογίες στον τομέα της Φαρμακογενετικής ήταν θέμα συζήτησης στην εκπομπή της Oprah Winfrey.

Οι νέες δυνατότητες που δίνουν οι πρωτοποριακές τεχνολογίες στον τομέα της Φαρμακογενετικής ήταν θέμα συζήτησης στην εκπομπή της Oprah Winfrey.  Ο Howard Coleman, Πρόεδρος της Genelex, της εταιρείας που έχει δημιουργήσει την εφαρμογή GeneMedRx ήταν καλεσμένος στην δημοφιλή εκπομπή της όπου μίλησε για την δύναμη του DNA και ποιο πιστεύει ότι θα είναι το μέλλον αυτής της τεχνολογίας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Coleman δήλωσε ότι ο ίδιος και η εταιρεία του πιστεύουν ότι οι γενετικές εξετάσεις είναι η αιχμή του δόρατος στην επανάσταση που ξεκινά στον τομέα της Υγείας, κάνοντας την Ιατρική εξατομικευμένη και πιο ασφαλή.  Αναφέρθηκε επίσης σε μια μελέτη του περιοδικού JAMA που υπολόγισε ότι ετησίως 2,3 εκατομμύρια Αμερικανών υποφέρουν από ανεπιθύμητες παρενέργειες φαρμάκων και 100.000 πεθαίνουν ως αποτέλεσμα, κάνοντας τις παρενέργειες φαρμάκων την 4η αιτία θανάτου στην Αμερική.   

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας