Ποιοί Είμαστε

Η καινοτομία είναι ο κινητήριος μοχλός της συνεχούς ανάπτυξης της Medigene. Η παρουσίαση μιας εφαρμογής που λειτουργεί παράλληλα και σε συνδυασμό με οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης φαρμακείου, η οποία εγκαινιάζει σήμερα ένα νέο τρόπο πρόβλεψης αλληλεπιδράσεων είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της τεχνολογικής επανάστασης που φέρνουμε στον κλάδο.

Οι παρενέργειες φαρμάκων είναι ένα πρόβλημα με σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό κόστος, το οποίο θα ενταθεί στο προσεχές μέλλον, εκτός αν λάβουν οι φαρμακοποιοί και οι υπόλοιποι επαγγελματίες υγείας προληπτικά μέτρα τώρα.  Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Συστήματος Υγείας, με την προϋπόθεση υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της πλήρους μηχανοργάνωσης και με το βάρος που έχει πέσει στον κλάδο των φαρμακοποιών να πρωταγωνιστήσουν ως επιστήμονες  αποτελεί πλεόν ανάγκη η εγκατάσταση μιας εφαρμογής πρόβλεψης αλληλεπιδράσεων φαρμάκων.

Η Medigene, με την εφαρμογή I-trustMed, που είναι διαθέσιμη σε ιατρούς, φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, ξεκινά να παρέχει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας για σκοπούς φαρμακογενετικής διάγνωσης και πληροφόρησης σε ιδιώτες, ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες.

Φέρνοντας την καινοτομία η Medigene δημιούργησε τη Κάρτα πελάτη που διανέμεται από τα φαρμακεία. Ο φαρμακοποιός έχει τη δυνατότητα να δομήσει το δικό του πελατολόγιο με όλα τα στοιχεία του κάθε πελάτη, προσφέροντάς του εκπτώσεις, σε συνεργασία με τοπικά καταστήματα κάθε είδους, καθώς και άλλες υπηρεσίες φαρμακείου.

Από το 2012 μπηκαμε στον χώρο του Internet marketing με σκοπό μια τη δημιουργιά ολοκληρωμένων πακέτων δημιουργιάς ιστοσελίδων καi προώθησηw μέσω των σημαντικοτερων εταιρειών όπως είναι η Google και η Facebook.

Τα μελλοντικά προϊοντα της εταιρείας θα συμβάλλουν στο να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην γνώση που παρέχεται από την επιστημονική έρευνα και την πρακτική εφαρμογή της, για το όφελος του κοινού.

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας