Medigene - Λογισμικό Υγείας - Οροι χρησης Ιστοσελίδας

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Η MEDIGENE, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, η εταιρεία που δημιούργησε τον δικτυακό τόπο medi-gene.gr, προσφέρει τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας/δικτυακού τόπου υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/ χρήση των σελίδων του www.medi-gene.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Οι όροι χρήσης χωρίζονται σε δύο κεφάλαια:

Α. Στους γενικούς όρους χρήσης της ιστοσελίδας/δικτυακού τόπου, και

Β. Στους όρους χρήσης των υπηρεσιών της online υπηρεσίας GeneMedRx.

 

A. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Η παρούσα ιστοσελίδα/δικτυακός τόπος ανήκει στην ιδιοκτησία της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «MEDIGENE Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης» (εφεξής η «MEDIGENE»). Η MEDIGENE προσφέρει στους επισκέπτες και συνδρομητές της (εφεξής «χρήστες») πληθώρα πληροφοριών, ενημερώσεων, σελίδων, επιλογών ή /και πηγών, υπό τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους ο χρήστης καλείται και οφείλει να έχει διαβάσει και πλήρως αποδεχθεί πριν την οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας αυτής. Αν για οιοδήποτε λόγο ο χρήστης δεν συναινεί με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας αυτής, οφείλει να απέχει από κάθε περαιτέρω χρήση της, ενώ η οιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας αυτής σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παρόντων όρων από την πλευρά του χρήστη.

Επομένως για οιαδήποτε απορία ή/και ερώτηση σχετικά με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας αυτής, μπορείτε να απευθύνεστε στην MEDIGENEστα εξής τηλέφωνα 210-7473255 ή/και να αποστείλετε ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) στην εξής διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

H MEDIGENE διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει/καταργεί/τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης, γι'αυτό και ο χρήστης οφείλει να τους ελέγχει τακτικά.

Επιπλέον ο χρήστης δεσμεύεται όπως κατά τη χρήση της παρούσης ιστοσελίδας/δικτυακού τόπου : α) συμμορφώνεται με τους κανόνες του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου και ειδικά με τις διατάξεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας και β) απέχει από κάθε παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη χρήση της παρούσης ιστοσελίδας.

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι σχεδιασμένη να απευθύνεται σε ανήλικους. Κατόπιν τούτου, για τη χρήση της από ανήλικους απαιτείται πάντοτε η συναίνεση γονέα ή όποιου άλλου προσώπου έχει την κηδεμονία του ανηλίκου.

3. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας αυτής δίδονται μόνο από ιατρικά εκπαιδευμένους και ειδικά εξειδικευμένους επαγγελματίες, εκτός αν ρητή δήλωση συνοδεύει κάποια πληροφορία αναφέροντας ότι παρέχεται από μη ιατρικά εξειδικευμένο άτομο ή οργάνωση.

Οι πληροφορίες, ενημερώσεις, εικόνες και όλο γενικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχουν σχεδιαστεί καταλλήλως ώστε να λειτουργούν με σκοπό την ενημέρωση. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν τη σχέση θεράποντος ιατρού-ασθενή. Επομένως ο χρήστης δεν πρέπει να θεωρήσει οποιαδήποτε πληροφόρηση/ενημέρωση λάβει από την παρούσα ιστοσελίδα ως πλήρη και τεκμηριωμένη ιατρική γνώμη. Για να λάβει πλήρη και τεκμηριωμένη ιατρική συμβουλή/γνώμη ή/και να κάνει χρήση οιωνδήποτε φαρμάκων, ο χρήστης οφείλει να επισκεφθεί τον κατάλληλο θεράποντα ιατρό του.

Η MEDIGENE ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία επιστημονικού ελέγχου, αξιολόγησης και επιλογής των πληροφοριών που παρέχει μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, όμως δεν μπορεί να προσφέρει οιαδήποτε εγγύηση στο χρήστη σε σχέση με τις πληροφορίες αυτές, καθόσον η σχέση ιατρού-ασθενούς δεν μπορεί να υποκατασταθεί με τη χρήση της ιστοσελίδας αυτής. Επομένως εναπόκειται στο χρήστη να αξιολογήσει τις πληροφορίες που του παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή.

Αν είστε επαγγελματίας υγείας, μπορείτε ασκώντας την επαγγελματική σας κρίση να αξιολογήσετε κάθε πληροφορία και σας προτρέπουμε να επιβεβαιώσετε την πληροφόρηση που περιλαμβάνεται στο δικτυακό μας τόπο με άλλες πηγές πριν προτείνετε κάποια θεραπευτική αγωγή στηριζόμενοι σ' αυτό.

Αν είστε απλός χρήστης, πρέπει να αξιολογήσετε την πληροφόρηση μαζί με το γιατρό σας ή άλλον αδειούχο επαγγελματία του χώρου της υγείας.

Η MEDIGENE δεν είναι κατά νόμον υπεύθυνη για βλάβες που θα προκληθούν από τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα αυτή και οι οποίες -τονίζεται- ότι επ' ουδενί αντικαθιστούν ή συμπληρώνουν την εργασία και τις συμβουλές και υποδείξεις του κατάλληλου για κάθε περίπτωση ιατρού.

Η MEDIGENE πάντα μεριμνά με ιδιαίτερη φροντίδα και είναι ιδιαίτερα επιλεκτική σχετικά με τους οργανισμούς με τους οποίους είναι συνδεδεμένη, αλλά δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιονδήποτε δικτυακό τόπο με τον οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένή ή αυτούς στους οποίους ο χρήστης θα οδηγηθεί αφού χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο σύνδεσμο στην παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτή η ιστοσελίδα επίσης, εκτός της πληροφόρησης, δεν προτείνει στο χρήστη τη λήψη φαρμάκων ή τη χρησιμοποίηση οργάνων καθ΄ ότι κάθε περίπτωση έχει την ιδιαιτερότητά της και πρέπει να ακολουθηθεί η ειδική επιστημονική διαδικασία και η άμεση επαφή με τον θεράποντα ιατρό.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ

Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κείμενα, άρθρα περιεχόμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις και γραφικά, κώδικες προγραμματισμού σε γλώσσα Javascript, HTML & PHP, που προστατεύονται από τις εθνικές (Ν. 2121/1993 ως σήμερα ισχύει) και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής ιδιοκτησίας.

Συνεπώς, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, μετάφρασης, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. To όνομα, οι υπηρεσίες, τα σήματα και τα λογότυπα ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί με άδεια στη MEDIGENE και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το χρήστη με κανέναν και για κανέναν απολύτως λόγο και αιτία.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό H/Y (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για αυστηρά προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους (copyright) από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή/και υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες της παρούσης ιστοσελίδας και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας αυτής κατανοεί και αποδέχεται ότι οι πληροφορίες και γενικά το σύνολο της ιστοσελίδας αυτής παρέχεται «όπως είναι» και η MEDIGENE δεν υπέχει καμία ευθύνη σχετικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου.

Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας από το χρήστη που δεν επιτρέπεται ρητά βάσει των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων, αποτελεί παραβίαση των όρων αυτών και καταστρατηγεί τους Νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων κλπ, και ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι του ζημιωθέντος σύμφωνα με το νόμο.

5. ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΤΕΛΩΝ

Ο χρήστης έχει την απόλυτη ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας αυτής και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχές υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας αυτής.

6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Επισημαίνεται ότι η χρήση της παρούσης ιστοσελίδας και του περιεχομένου της γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη.

Η χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται την χρήση ενός μέσου (World Wide Web/Διαδίκτυο) το οποίο είναι εκτός δικαιοδοσίας και ελέγχου της MEDIGENE. Συνεπώς η MEDIGENE δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστιοσελίδα. Η MEDIGENE σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται ακόμη, την έλλειψη «ιών» ή άλλων επιζήμιου κώδικα είτε πρόκειται για την ιστοσελίδα του, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνει ο χρήστης το περιεχόμενο της.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της MEDIGENE παρέχεται «ως έχει».

H MEDIGENE, οι συντάκτες της, οι συνεργάτες της και οι προμηθευτές της αρνούνται στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

H MEDIGENE δεν φέρνει καμία απολύτως ευθύνη για τις πληροφορίες που διατίθεται μέσα από την ιστοσελίδα της διότι γίνεται σαφώς κατανοητό ότι για τη λύση οιουδήποτε προβλήματος θα πρέπει να ακολουθηθεί η Επιστημονική διαδικασία και η παρακολούθηση από τον θεράποντα ιατρό.

Η MEDIGENE, οι συντάκτες της, οι προμηθευτές της ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε βλάβες (συμπεριλαμβανομένων και χωρίς περιορισμό, συμπτωματικές ή συμπερασματικές ζημίες, τραυματισμούς ή αδικαιολόγητο θάνατο, απώλεια κερδών ή ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα απώλειας δεδομένων ή διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της, είτε βασίζεται σε εγγύηση, συμβόλαιο, βλάβη ή σε άλλη νομική θεωρία, και είτε ή όχι, η MEDIGENE, οι συντάκτες της, οι προμηθευτές της ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων βλαβών.

Αν και η MEDIGENE έχει προσπαθήσει να παρέχει ακριβές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της, κάποιες πληροφορίες σε αυτό πιθανόν να περιέχουν ανακρίβειες ή τυπογραφικά σφάλματα. Τα περιεχόμενα κάθε εγγράφου που περιέχεται στην ιστοσελίδα πιστεύεται πως είναι τρέχοντα και ακριβή κατά την ημερομηνία έκδοσης τους, μη υπαρχούσης οιασδήποτε ευθύνης της MEDIGENE για πληροφορίες οι οποίες προβάλλονται σ΄ αυτή την ιστοσελίδα με χρονική καθυστέρηση.

Η MEDIGENE δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών οι οποίες προβάλλονται στην ιστοσελίδα της λόγω της φύσης του Διαδικτύου.

Η MEDIGENE μπορεί να αλλάξει τα περιεχόμενα ή/και τις υπηρεσίες που αναφέρονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

7. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ/ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Η MEDIGENE δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η MEDIGENE σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

8. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MEDIGENE (www.medi-gene.gr)

Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με την MEDIGENE αποστέλλοντας ηλεκτρονική αλληλογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η MEDIGENE προσπαθεί πάντα να απαντά στο κάθε e-mail εγκαίρως, αλλά δεν είναι πάντα σε θέση να το πραγματοποιεί. Η MEDIGENE διατηρεί το δικαίωμα να μην απαντήσει στην ηλεκτρονική αλληλογραφία, αν ο χρήστης συμπεριφέρεται ανάρμοστα, δεν τηρεί τον απαραίτητο σεβασμό στην αλληλογραφία του καθώς και στην περίπτωση που διαπράττει μέσω της αλληλογραφίας ποινικά αδικήματα.

ΤΕΛΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ

Οι πιο πάνω όροι χρήσεως της ιστοσελίδας www.medi-gene.gr συντάσσονται με βάση το σύνολο των κανόνων δικαίου της Ελληνικής επικράτειας, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και από τις Διεθνείς Συνθήκες και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης , των συναλλακτικών ηθών και του κοινωνικού και οικονομικού σκοπού του δικαιώματος . Σε περίπτωση κατά την οποία όρος ή πρόβλεψη των εν λόγω όρων χρήσεως ήθελε κριθεί ως άκυρος ή ακυρώσιμος, τέτοια ακυρότητα ή ακυρωσία δεν θα επηρεάζει την ισχύ των λοιπών όρων, οι δε συμβαλλόμενοι θα καταβάλουν κατά τις προαναφερθείσες αρχές κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντικατασταθούν οι άκυρες ή ακυρώσιμες προβλέψεις ή όροι, με άλλους που να προσεγγίζουν όσο το δυνατό περισσότερο το περιεχόμενο των άκυρων ή ακυρώσιμων όρων ή προβλέψεων.

Από τη χρήση της παρούσης ιστοσελίδας και του περιεχομένου της www.medi-gene.gr τεκμαίρεται ότι ο χρήστης συμφωνεί με όλους τους παρόντες όρους χρήσης και η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από την οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας.

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, εφαρμογή θα έχουν οι νόμοι του Ελληνικού κράτους και αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση αυτών θα είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας