10ο Pharma point

10ο Pharma point

Με εξαιρετική επιτυχία η εταιρεία Medigene μετείχε στο 10ο Pharma point, την έκθεση που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Οκτωμβρίου στο Βελλίδειο Ίδρυμα.

 

Με εξαιρετική επιτυχία η εταιρεία Medigene μετείχε στο 10ο Pharma point, την έκθεση που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Οκτωμβρίου στο Βελλίδειο Ίδρυμα.

 

Η εταιρεία είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρουσιάσει την προηγμένη τεχνολογίας εφαρμογή GenemedRx Φαρμακείου στους φαρμακοποιούς της βόρειας Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα προϊόν που εμφανίζει την ώρα της εκτέλεσης μιας συνταγής. της αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων και μας δίνει επαρκές εξηγήσεις για τον τρόπο δράσης αυτών και το λόγο που συμβαίνουν.
Ένα εργαλείο στα χέρια του φαρμακοποιού, που αναβαθμίζει το ρόλο του και καθιστά ασφαλέστερη κάθε είδους συνταγογράφηση η χορήγηση φαρμάκων.
Ο φαρμακοποιός πλέον διαθέτει απάντηση σ'οποιαδήποτε ερώτηση του γίνει και αφορά όλες τις αλληλεπιδράσεις. Αυτές μεταξύ των φαρμάκων αλλα και μεταξύ φαρμάκων - γονιδίων, φαρμάκων - βοτάνων, φαρμάκων - OTC. 
Η εφαρμογή λειτουργεί με όλα τα υπάρχοντα λογισμικά εφαρμόζοντας μια παγκόσμια καινοτομία. Ετσι δεν επιβαρύνει το πρόγραμμα και δεν καθυστερεί ο πελάτης στο φαρμακείο.
Οι συνεργάτες της Medigene με προθυμία παρουσίασαν σε όλους τουε ενδιαφερόμενους την λειτουργικότητα και την χρηστικότητα της εφαρμογής. Είναι χαρακτηριστικό οτι υπήρχαν στιγμές που υπήρχε συνωστισμός στο περίπτερο της Medigene. Επιστήμονες από τον χώρο του ιδιωτικού φαρμακείου αλλά και των κλινικών, είδαν με δοκιμαστικά τεστ πως λειτουργεί η εφαρμογή. Νέοι κυρίως άνθρωποι, αξιολόγησαν θετικότατα την πρακτικότητα της εφαρμογής και είπαν πως τώρα αισθάνονται πιο πλούσιοι σε γνώσεις για ένα σοβαρό πρόβλημα που τους απασχολούσε μέχρι σήμερα: τις ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Τόνισαν δε πως η επιστημονική γνώση είναι αυτή που θα διαφοροποιήσει τον φαρμακοποιό ανεβάζοντας το επιστημονικό κύρος και καθιστώντας τον υπεύθυνο απέναντι στον ασθενή-πελάτη.

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας