ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MEDIGENE – ITRUSTMED – ΙΕΚ ΣΒΙΕ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MEDIGENE – ITRUSTMED – ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Η εταιρεία MEDIGENE και τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας εκπαιδευτικού περιεχομένου που θα αφορά τον φαρμακευτικό χώρο.

 

Συγκεκριμένα, η εκπαίδευση των Βοηθών φαρμακείου της πρωτοπόρου ΣΒΙΕ, θα περιλαμβάνει θεωρητική εξειδίκευση και πρακτική εξάσκηση σε θέματα εφαρμοσμένης πληροφορικής. Οι Βοηθοί φαρμακείου της ΣΒΙΕ θα μελετούν και θα χειρίζονται το πρόγραμμα ITRUSTMED, που αναπτύσσει η εταιρεία MEDIGENE, που ασχολείται αποκλειστικά με Ιατροφαρμακευτικό Λογισμικό.

Εκτός αυτού, η συνεργασία της MEDIGENE με τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ, θα επεκταθεί και στη διοργάνωση σεμιναρίου με τίτλο «ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΑΡΧΕΣ MERKETING ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» διάρκειας 54 ωρών. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 5 και 6 Απριλίου με 4.30 ώρες Σάββατο και Κυριακή και θα ολοκληρωθεί στις 16 – 17 Απριλίου λειτουργώντας κάθε Σαββατοκύριακο. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι δύο επιχειρήσεις θεωρούν ότι η σύνδεση της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας δεν θα πρέπει να είναι αποσυνδεδεμένες, και γι’ αυτό πρωτοπορούν, προετοιμάζοντας βοηθούς που βρίσκονται στην εκπαίδευση, αλλά και αυτούς που ήδη εργάζονται σε φαρμακείο καθώς και φαρμακοποιούς πάνω σε βασικά θέματα Πωλήσεων, Marketing, Οικονομικής Διαχείρισης και Πληροφορικών Συστημάτων.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ItrustMed Πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τη Medigene Πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πατήστε εδώ

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας