Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της εφαρμογής Itrustmed στα μέλη των Green Pharmacies

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της εφαρμογής Itrustmed στα μέλη των Green Pharmacies

Με μεγάλη προσέλευση των μελών των Green Pharmacies πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της εταιρίας MEDIGENE εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορούσε τη χρήση της εφαρμογής Itrustmed.H διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 3 ώρες και αναλύθηκαν όλες οι πτυχές του προγράμματος που αφορούσαν:

  • ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ-ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
  • ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
  • ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ –ΤΡΟΦΕΣ
  • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΒΟΤΑΝΑ
  • ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ειδικά αναλύθηκαν τα καινούργια κομμάτια της εφαρμογής που αφορούσαν τα συμπληρώματα διατροφής, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, οι αλληλεπιδράσεις με τα φάρμακα και τις τροφές και οι συνδυαστικές πωλήσεις αυτών.

Ένα εντελώς νέο κομμάτι ,αυτό των Κτηνιατρικών φαρμάκων, παρουσιάσθηκε επίσης.

Το πρόγραμμα Itrustmed αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο του φαρμακείου σε επίπεδο γνώσης, παρέχοντας στον φαρμακοποιό και τους βοηθούς του την απαραίτητη πληροφορία άμεσα και κατά τη στιγμή εκτέλεσης συνταγής.

Η εφαρμογή εμποτίζεται, ανανεώνεται αυτόματα και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βάσεις πληροφόρησης σε όλη τη Ευρώπη.

Περιέχει 1.800.000 μοναδικές σημειώσεις με τεκμηριωμένες απαντήσεις και μελέτες που προέρχονται από την Παγκόσμια Βιβλιοθήκη το PubMED.

Ενδιαφέρουσα ήταν και η συζήτηση που προέκυψε μετά το πέρας της παρουσίασης καθώς επίσης και οι προτάσεις βελτιστοποίησης της εφαρμογής.

Από την πλευρά της εταιρίας MEDIGENE υπήρξε η δέσμευση τηλεφωνικού feedback στα πλαίσια του ISO που κατέχει το πρόγραμμα της εταιρείας και αφορά την καλή χρήση και την αποτελεσματικότητα του καθώς και τους τρόπους βελτίωσης της.

Ήδη αυτό το πρόγραμμα του τηλεφωνικού feedback έχει αρχίσει και τρέχει με πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία MEDIGENE και ο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ θα διενεργήσουν και άλλα εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως η Λαμία, η Κέρκυρα, το Αίγιο και η Καλαμάτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

www.medi-gene.gr

www.itrustmed.gr

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας