Το DNA και Εσύ

Το DNA και Εσύ

Σήμερα, η MEDIGENE  σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τη δική σας μοναδική γονιδιακή σύνθεση.

"Η γνώση του εαυτού μας οδηγεί σε αυτο-ενδυνάμωση και αυτο-βελτίωση"

Ακολουθείτε ή πρόκειται να ακολουθήσετε θεραπεία για:

1.    Κατάθλιψη 
2.    Ψυχώσεις 
3.    Καρδιακοαγγειακά προβλήματα (με αντιπηκτικά για θεραπεία θρομβωτικών καταστάσεων) 
4.    Αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερίνης (με στατίνες) 
5.    Καρκίνο του Μαστού 

Παίρνετε πολλά φάρμακα μαζί; 
Έχετε ιστορικό εκδήλωσης ανεπιθύμητων παρενεργειών σε συγκεκριμένα φάρμακα ; 
Θέλετε να εξασφαλίσετε καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής ;

Τώρα μπορείτε με μια απλή, γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία να έχετε τα αποτελέσματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

Είναι γνωστό ότι τα φάρμακα και άλλες θεραπευτικές αγωγές επιδρούν διαφορετικά σε κάθε άτομο.

Οι διαφορετικές αντιδράσεις στις φαρμακευτικές αγωγές από άνθρωπο σε άνθρωπο οφείλονται είτε σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως διατροφή, τρόπος ζωής, αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα είτε σε παράγοντες που σχετίζονται με το DNA του ατόμου και συγκεκριμένα με τα ένζυμα του συστήματος μεταβολισμού των φαρμάκων.

Μακροχρόνιες έρευνες έδειξαν ότι οι γενετικές διαφοροποιήσεις στα ένζυμα του συστήματος μεταβολισμού των φαρμάκων αποτελούν τον πιο σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει την απόκριση του ασθενή στα φάρμακα.

Επάνω στο θέμα αυτό έχει αναπτυχθεί μια καινούργια επιστήμη: η φαρμακογενετική, η οποία μελετά τις γονιδιακές διαφοροποιήσεις στα ένζυμα που επηρεάζουν το μεταβολισμό και τη δράση των φαρμάκων στον άνθρωπο.

Οι φαρμακογενετικές εξετάσεις βελτιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα περισσότερων από το 1/3 των συνηθέστερα συνταγογραφούμενων φαρμάκων, όπως είναι ορισμένα φάρμακα (ταμοξιαφαίνη) για τη χρόνια θεραπεία του καρκίνου του μαστού, τα αντικαταθλιπτικά, τα αντιψυχωτικά, τα αντιπηκτικά φάρμακα για τη θεραπεία των θρομβωτικών καταστάσεων, οι στατίνες που χορηγούνται για αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερίνης και πολλά άλλα.

Σήμερα, η MEDIGENE πρωτοπόρος στις φαρμακογενετικές εξετάσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τη δική σας μοναδική γονιδιακή σύνθεση.  Οι φαρμακογενετικές εξετάσεις συνδέουν τη γενετική σας κατάσταση με την ατομική ανταπόκριση σας στα φάρμακα, ώστε να επιτύχετε μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείτε ή πρόκειται να ακολουθήσετε.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι όταν οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση του ατομικού τους DNA, είναι πιο ικανοί να βελτιώσουν την υγεία, τη φυσική τους κατάσταση και γενικότερα τη ζωής τους. Τα αποτελέσματα των φαρμακογενετικών εξετάσεων σας δίνουν πληροφορίες ιδιαίτερα χρήσιμες για τη συνταγογράφηση φαρμάκων από το γιατρό σας, με αποτέλεσμα τη μείωση των παρενεργειών από τη λήψη ορισμένων φαρμάκων και την αύξηση της αποτελεσματικότητας κάποιων άλλων. Έτσι, επιτυγχάνεται το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα για τον κάθε ασθενή.

Οι ασθενείς απολαμβάνουν μόνο τα οφέλη της θεραπευτικής αγωγής την οποία ακολουθούν και οι γιατροί αποκτούν ένα πολύτιμο εργαλείο για την καλύτερη ρύθμιση της κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής του ασθενή τους.

Οι εξετάσεις γίνονται με δείγμα DNA το οποίο παίρνετε μόνοι σας στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα και τα αποτελέσματα ισχύουν για  μια ζωή. 

 

Το σωστό φάρμακο στη σωστή δόση για τον κάθε ασθενή

 

Newsletter

Γραφτείτε για Προσφορές και Νέα μας